Life's a bitch.

Är så otroligt skoltrött och jag vill inte dit imorgon! Nog för att vi bara sitter och spelar spel hela dagarna, men ah. Vidåker är seriöst en hemsk skola.. Ska bli så otroligt skönt och roligt att ha sommarlov! Bada, vara i solen, umgås med kompisar, sena grillkvällar, kanske lite beach volley?, mja det låter underbart! På fredag åker jag och ett litet gäng iväg till Gröna lund! Ser fram emot det något extremt mycket, tyvärr tror jag att jag håller på att bli sjuk.. Något som jag inte tänker åka i hela mitt liv, det är fritt fall, förstår inte hur folk kan tycka det är KUL? Skräckslagen blir man ju. Nu ska jag kolla på HIMYM sen slagga! bb!


HAHAHA, hittade en bild från när Henrik var med på Fångarna på fortet!

Converse, igen!

Sen igår är jag hemma från finland. Har haft jättekul och det har hänt mycket roliga saker! Meningen var att jag skulle handla kläder och lite smått o gott, bl.a. töjningar i finland. Men hittade inga bra kläder och töjningar verkade inte existera där så handlade upp alla mina pengar i tax free:n istället. Där köpte jag ett par Converse, skitbilliga där, bara 460 spänn, inte så länge sen jag köpte ett par men kunde inte låta bli. och en massa godis till familjen och såklart mig själv :D



:>>>>

Imorgon åker jag, alexandra (kusin) och mormor till finland = epic win! Vi sätter oss på en buss ungefär elva imorgon, sen är vi väll framme i stockholm efter några timmar där vi får vänta på båten. Sen åker vi bort till Helsingfors, ska sova på båten i två nätter, går av i finland och är där en dag. Är så extremt taggad och det ska bli otroligt kul! Nu måste jag sätta igång och packa och tvätta lite kläder osv. Lite bråttom har jag, ska sova hos alex ikväll skulle vara där vid typ 8. Cya later dawgs!


Tips om Spotify.

Det är nog ingen som har missat att man bara kan lyssna 10 timmar per månad och 5 gånger på en låt på Spotify nu för tiden. I alla fall alla dom som har haft sitt konto ett tag. Men om man går in här: https://www.spotify.com/se/get-spotify/go/open#1 och skaffar ett nytt konto så får man lyssna 20 timmar/månad och man kan lyssna hur många gånger man vill på en låt. Greeeeeat!

Chillar med sis på rummet

Har inte bloggat på ett tag eftersom att jag inte har något att skriva om, plus att jag har haft fullt upp med mopedkurser och pluggande! Riktigt skönt att snart ha moppekort, att kunna åka dit man vill, när man vill. Skulle nog ha haft kortet någon gång nästa vecka ifall jag hade haft ett leg, men det kommer ta typ 3 veckor till.. Klantigt av morsan jaow! Nu ska jag bussa ner min lillasyrra för jag orkar inte med henne längre, hon är bäst i väldigt små doser :>


Ganska uppenbart att jag har färgat håret, men jag skriver det i alla fall. Jag har färgat håret :)

Moppekurs no. 1

Var precis på den första av fyra stycken mopedkurser. Fick sitta och lyssna på Chippe i 2 timmar när han snackade om regler osv, sen fick vi coca-cola och macka, haha. Måste skaffa ett leg så snart som möjligt, annars får jag ju inte ta moppekortet. Men morsan och jag åker förmodligen in till katrineholm imorgon och fixar lite med det. Nu ska jag läsa lite i mopedboken sen plugga matte, suck..

Du är snart där

Idag var jag på gymmet för första gången på typ 9 veckor. Herregud asså.. Det där med att bryta foten var nog det dummaste jag gjort! Märks att jag inte tränat på länge, shit, blir ju anfådd så fort jag springer i 2 minuter, det är hemskt! Men nu är jag "back on track". Drar till gymmet med Natalie imorrn också. Ja visst ja, idag var det tydligen den sista volleyboll träningen för i år (?!) Vi fick ett kinderägg av våran tränare, haha. Men hur ska jag kunna klara mig utan volleyboll så länge? Jag har ju nyss börjat spela igen, och då ska vi sluta. Det är ännu hemskare.. Så allt i den fysiska delen i mitt liv är hemskt just nu, ehehhe. Aja, skönt att kunna gymma i alla fall!


Bilder på der moppie!



Tar körkort nu någon gång i maj, jag vill ha det NU.

Valborg 2011

Igår hade jag det riktigt trevligt. Jag och ett gäng var hemma hos Natalie och "firade" Valborg. Vi grillade, "spelade" kubb haha, gick till slottet och kolla på raketerna och så hade vi bara allmänt kul. Det var riktigt roligt, man garvade extremt mycket, måste göras om :) Slänger upp lite bilder, flera finns på Natalie blogg: Natalie Auf Doom.



och sen fram mot kvällen blir man ju lite extra skabbig! no offence oskar.

försökte lära Carl att spela LoL, men det slutade med att jag fick en rak höger..




'


RSS 2.0