FREJA

Yes, nu har vi hämtat hunden, som heter Freja och är en Schäfer tik :) Verkligen jättesöt, och duktig, ligger där nere och är lugn och stilla. Lägger upp bild.. nån gång :>


Doggie style

Ikväll ska vi kila iväg och kolla på en hund. Har längtat efter den dagen vi köper en hund, var ju ett helt år sen vi hade en sist. Den här gången blir det en schäfer tik. Hoppas att hon är trevlig så att morsan och farsan bestämmer sig för att köpa henne :) Freja heter hon, usch, jag och Natalie vill att hon ska heta Kennet, fast eftersom det är en tjej, Kenetta ehehe. Nu ska jag i alla fall kila ner till mamma och fråga lite om Valborg, cya!


sådär ser hon tydligen ut, lite söt i alla fall! Bild tagen från blocket.se.

On my way to Jasmine!

Packar ihop det sista inför orienteringsdagen i skolan imorgon. Jasmine och jag är en "grupp". Vi lär förmodligen gå vilse, ingen av oss har någon som helst idé hur man läser en karta. Jag kanske kan lite, för jag gick på orientering när jag var liten, hehe. Ska sova över hos henne, hon bor jättenära Lyttersta, där vi ska orientera, så det blir suveränt.

Blidde inga bilder på moppen igår, hade inte tid och ingen ork att ta kort. Men det lär väll komma upp lite bilder någon gång.

Ser from emot den dagen vi kysser all skit vi gått igenom här adjö.

MOPPHHHHEEE!

Idag var jag iväg till Örebro och kollade på en moppe. Fastnade för den så fort jag la ögonen på den. En RIKTIG rejäl moppe! Ingen liten skit scooter. Ska provköra den lite sen. Men nu ska jag ner och ära grillat, mums. Slänger upp lite bilder på moppen sen. :)

Håkan Hellström 22 April Karlstad

Tänkte berätta lite om min kväll i Karlstad! Först checkade vi in på campingen, grillade lite, sen åkte vi iväg till arenan runt halv sju eftersom att vi var tvunga att hämta biljetterna där och vi ville ha gott om tid på oss. Sen gick vi och snackade med någon som jobbade där om vart man hämtade biljetterna, då visade hon oss runt hörnet. Vi gick och hämtade biljetterna och sen gick vi in i arenan. Där stog dom och sållde Håkan tröjor, väskor osv. Jag köpte en t-shirt, asnajs. Sen gick vi till våra platser, då var hon tjugo över sju. Konserten började åtta. Typ fem i åtta kom jag på att jag var kissnödig, så då sprang jag iväg till toaletterna. Och sen när jag står och tvättar händerna hör jag hur dom höjer volymen och publiken började skrika, och jag ba shiit, och sprang till våra platser i 120. Hann precis innan Håkan gjorde entré. Höll nästan på att börja böla för att jag blev så glad, haha. Han öppnade konserten med Håkan Hellström – Dom där jag kommer från. Det var ett sånt jävla drag hela tiden. Han är den bästa liveartiseten jag någonsin har sett. Kan knappt beskriva konserten med ord, men det var lätt den bästa upplevelsen jag vart med om. Han var verkligen överallt på scenen, dansade som jag vet inte vad och fy satan vad rolig han var. Han körde alla låtar jag hade hoppats på att få höra förutom en. Extra mycker drag när han körde igång Kom igen Lena och Ramlar. Sen skrek han, nej nu startar vi bilen! Då körde dom igång En vän med en bil, en av mina absoluta favoriter, snacka om att jag blev glad! Och Håkan kan vara riktigt glad att han har ett sånt grymt band som han har! Gud vad jag älskar den där snubben! STORT JÄVLA TACK TILL HÅKAN, Sveriges grymmaste, underbaraste, snyggaste och bästa artist.

Tog lite suddiga bilder med skapligt dålig kvalité med morsans filmkamera.






Gick och gjorde tummen upp till typ hela arenan efter konserten, haha!

Det blev en hel del filmat också men tänker inte lägga upp några filmer för det är så kass ljudkvalité och så vet jag inte om man får dela filmer från konserter?

Cya on saturdays dawgs!

Om bara några få minuter ska jag sätta mig i en bil och åka iväg till en stuga i Karlstad! Där ska jag bo fram tills imorgon och ikväll SKA JAG GÅ PÅ HÅKAN HELLSTRÖM! Är så extremt överlycklig! :'>



Som får en att säga i natten; Jag behöver nått starkare

Jag är supertaggad! Imorgon är det Håkan som gäller, fyfan vad kul det kommer bli. Lite krångel med biljetterna bara. Vi kunde inte hämta ut dom idag, det var något som var ogiltligt typ, men vi ringde till ticnet och dom sa att vi skulle få biljetterna i arenan 1 och en halv timme innan konserten. Ur högtalarna ---> Håkan Bråkan. Vi har hyrt en stuga någon stans i Karlstad så vi slipper köra så långt hem mitt i natten, mysigt :) Nu ska jag hoppa in i duschen sen packa lite nödvändiga saker, tjingeling!


Ska även åka och kolla på en moppe lite utanför Karlstad. Kanske inte världens finaste men den duger definitivt åt mig. Ser lite stor ut, kommer jag ens nå ner till marken? Hmm..

Svenska Mästare 2011

Idag vaknade jag upp ungefär vid ett av att mamma ringde. Hade en tandläkartid vid halv fyra, var tvungen att cykla ner. Efter tandläkarn hängde jag med Natalie, Lucas och Mannsbart. Det va kul, gjorde inte direkt något speciellt. Eller jo, vi gick till ica och hämtade min nya t-shirt på posten! Sketanajs, fast den är lite stor. Kanske lyckas krympa den lite i tvätten. Nu sitter jag och kollar på Sveriges Mästerkock, den jag hejade på vann, yeyeyeye. Nu måste jag tyvärr städa.. Usch.


And the rain will kill us all

Idag vaknade jag upp med en djupt sovande Natalie brevid mig vid typ klockan 1. Pillade lite på henne och då vaknade hon med ett ryck, blev lite rädda båda två där. När vi hade ätit frukost och så drog vi ner till Vingåker och hängde med Lucas och Mannsbart. Plattade Lucas hår och shit vad snyggt det blev, killar borde lära sig att använda en plattång också. Nu ska jag lägga mig och glo på Family Guy en skvätt innan jag somnar, höres.



Visst ja, jag förlovade mig idag. Börjar redan få kalla fötter, jag menar, kan ju förfan inte gifta mig med en lesbisk nunna..

Hon kommer aldrig tillbaka.


Ser ganska ljust ut för mig dom närmsta veckorna! På fredag ska jag ju på Håkan Hellström konsert, och det ska bli så otroligt kul. Sen hela den här veckan har vi ju påsklov också, det är extremt skönt att slippa den där skitskolan i några dagar. Och sen har jag ju en kryssning att se fram emot. Två dygns kryssning till Helsingfors, spännande! Blir första gången jag är utomlands, haha. Trots allt det där så känner jag mig något extremt nere osv av ett skäl som jag inte ska gå in på så mycket. Det känns bara inte riktigt längre, det är inte som det var förr..

LET'S GO!


Nu kör vi!

Jag gjorde alltid mitt bästa för den jag älskade.


Kan man vara charmigare än såhär? Nje, tror inte det va! Älskar den här intervjun för han verkar inte riktigt förstå vad norrmannen frågar honom alla gånger? Haha, så jädra härlig! Nu ska jag gå ner och baka chokladbollar sen ska jag glo på sm-finalen i ishokcey, FBK <3

LYCKLIG!


ÄR SÅ GLAD JUST NU!

Sätt dig själv i min sits så kan du kanske förstå.

Idag var jag på min första volleyboll träning på 6 veckor. Snacka om att man tappar muskler och flåset snabbt. Speciellt musklerna i vänster benet, har ju varit helt stilla i 4 av dom 6 veckorna. Men det var i alla fall jättekul att vara tillbaka i hallen! Kunde ju tyvärr inte slänga mig och hoppa så mycket men det får man leva med.

Sitter och kollar runt på biljetter till Håkans konsert i Karlstad just nu. Han spelar i Löfbergs lila arena. Kul att gå på konsert i färjestads hemma arena :) Nej nu ska jag leta vidare och se om vi hittar något bra, tjingeling!



FU!

Satte mig nyss vid datorn, tänkte spela lite LoL, men går det? Neeejdå.. Som tur är så har jag FBK och min lilla godispåse som räddning. GO FÄRJESTAD! Ah visst ja, var inne på scorett och köpte ett par nya converse idag, skitsnygga!


Att hålla tal = HEMSKT!

Imorgon ska jag hålla tal på svenskan. Har skjutit upp det i över 3 veckor så nu går det inte längre. Är så otroligt nervös, jag kan ju inte prata ordentligt för guds skull.. Jag kommer tappa bort mig, stamma, garva åt mig själv osv. Känns verkligen som att det kommer gå åt helvete. JAG VILL INTE. Dessutom tycker jag att mitt tal är hemskt, det ska handla om volleyboll (?) Vad ska man säga liksom? Allt jag har gjort är att ha skrivit upp fakta om volleyboll på ett papper, IG here i come!


Riktig hejare på att hålla tal den där, grym engelska också!

Sick..

Sitter hemma i sängen och tycker synd om mig själv, haha. Har fått magsjuka, yippie! Ska nog lägga mig och kolla på Heroes nu. Tjooo!

Found it!


Hittade töjningen, den låg i fönstret? Jaja, nu måste jag kila iväg till skolan, försenad!

Möt mig där båtarna rullar ut



Jag är älskar den här grabben! Så otroligt annorlunda. 13.14 in i den andra videon, HAHA, garvar ihjäl mig!

Losing my mind.

Har tappat min töjning! Vet inte vad jag ska ta mig till, min absoluta favorit töjning, och den är borta! Jag kommer ihåg att jag hade den i örat igår innan jag somnade så den måste ju ligga någonstans vid min säng. Men jag har letat överallt och jag hittar den inte. Ska ta bort allt under sängen sen och kolla igenom om det ligger i någon låda eller påse. Good luck Tove..


Toves och tildas grymmaste grodor jaow!


Sitter med lillasyrran i köket och pysslar lite med paint. Vi är ju bäst på att göra "grodor".. Strax kommer Natalie hit, hon ringde nyss och sa att hon var på ica.

As your nightmare comes to life.

Igår var jag, Natalie och Marcus hemma hos tuffingen Lucas och hade det trevligt. Kollade på en halvt äcklig film som hette Primal, lite dåligt gjort i vissa scener bara.. Morsan kom och hämtade upp mig och Natalie vid typ halv tolv. Skjutsade hem Natalie och jag åkte hem och slösurfade, satte på musik och somnade. Ikväll kommer Natalie hit, mina föräldrar ska åka bort så man vet aldrig vad vi kommer hitta på. Nu ska jag iaf hoppa in i duschen!

Ah vissta ja, jag och Natalie ska på Sonic Syndicate den 29 april, yeyeyey!

RSS 2.0