Hos Mos

Tjenare! Sitter vid Natalies data ocg bloggar medans hon är i duschen. Hängde med henne hem efter skolan idag, vi har spelat Wii typ hela tiden. We sing och Rayman - Raving Rabbits. SKITKUL spel, fast jag är sämst, fast det är Natalie också så det gör inget hihi.  Om ett litet tag kommer mamma och hämtar mig, då drar vi hem och så ska jag kolla på idol! Får hoppas att jag inte missar så mycket, hej svejs!


Good Feeling

Var med Linn, Jasmine och Malin idag. Det var riktigt kul. Har inte varit med Linn på hur länge som helst. Jag var tvungen att hjälpa henen lite på ett spel på Wii, Super Mario Galaxy, Det var en bana hon inte klarade av hur mycket hon än försökte och sen kommer jag dit och fixart på typ fem sekunder, haha.

Senare åkte Malin och Jasmine hem och då startade vi upp Linns gamla Nintendo 64, spelade Mario Party och pratade minnen. Riktigt najs dag, får göras om snart igen!


Riktigt riktigt gammal bild. Haha typ i trean eller fyran på skolavslutningen :p

We sing

Var ju hos Natalie förut, det var precis som det brukar vara. Tråkigt som fan! Haha, nej skoja bara, det var jättekul. Vi körde We sing på hennes Wii, man ska alltså försöka sjunga så bra som möjligt till en massa olika låtar, precis som kareoke. Jag vann, och då tog Natalie fram sin hemska, förfärliga och ilskna sida, hahaha.

Nu ska jag strax gå och lägga mig, vill gärna få reda på vem som vinner valet men det lär jag väll få reda på imorgon (:



Iväg till Natalie

Nu ska jag alldeles strax dra iväg till Natalie. Ska bara hitta en tröja först, haha. Det var väll allt jag hade att säga, tjarråå!

Waaay back in time

Hittade lite bilder på en massa kändisar när dom var unga när jag glodde runt lite på internet. Min personliga favoritbild av dom här är Eminems, haha han ser lite kul ut.


Städat!

Nu har jag varit så pass duktig att jag har städat mitt rum. Fast jag gjorde det inte nu utan jag gjorde det klockan 1 inatt, haha. Allting som jag inte orkar med/inte vill på dagen brukar jag göra på natten istället. Just nu sitter jag och lyssnar på Eminom (haha) och chattar med kusin. Ska snart säga åt mamma att åka ner och handla lördagsgodis, jag vill ha choklaaad :D


Starlight

Nu börjar det bli dags att gå och sova. Jag och familjen kanske ska dra till Örebro imorgon. Fast det beror på hur lillasyrran mår säger mamma, för hon är sjuk.. Men om vi ska det så blir jag riktigt glad för då ska jag passa på att få mamma att köpa några linnen åt mig.


Moonwalker



Hittade den här videon när jag kollade runt lite på existenz. Asnajs ju! ( Inte skateboard killen utan den andra snubben som kommer emot slutet) :p

TOY

Va med Natalie idag. Nu har hon åkt hem :( Kunde inte sova här för att hon ska upp tidigt och åka iväg till Stockholm imorgon. Hejdå!


plugga, plugga, plugga...

Nu känns det som att jag har alldeles för mycket att göra. Svenska prov, matte läxa, so prov, spanska glosor. Det här suuger! Jag har en liten förmåga att börja plugga typ en dag innan allting ska göras. Svenska provet, som är imorgon, kommer jag inte på särskilt bra resultat på eftersom att våran svenska lärare SUGER! Lär mig aldrig någonting på hennes lektioner, hon är obeskrivlig.. Nu ska jag plugga vidare.

Skype

Sitter och snackar med några människor på skype. Det är kul, fast en av dom är lite.. udda. Haha, ska strax gå ner och göra iordning lite mackor. Är hungrig som tusan, åt knappt någe i skolan idag. Som vanligt dårå. Tjarrååå!

Magnus

Kom precis hem ifrån Natalie. Va med henne och Marcus idag, det var kul! Var ett bra jävla tag sen jag var med Marcus, och det är ju lite synd för grabben är ju rätt rolig :) Nu ska jag strax gå och lägga mig och kolla på en film sen sova.. Vi hörs imorgon!


Läggdags! :)

Nu ska jag gå och soova lite grann. Allting i skolan suger just nu, jag hatar det.. Så det krävs mycket sömn för att orka dra mig iväg dit. Blir nog några avsnitt av How I Met Your Mother innan jag somnar, för just nu känner jag mig inte trött alls. GODNATT!


Lilltös

Sitter hemma hos Natalie. Det blev så att jag hängde med henne hem efter att vi hade sovit hos mig. Så nu ska vi snart dra iväg till ica och köpa lite lördagsgodis sen ska vi kolla på någon läskig film. Igår kollade vi på en som var skapligt äckligt, den var inte läskig men väldigt obehaglig. Det var typ en tortyrfilm, Eden Lake heter den.


FYFAN VA PARTY!


Natalie och jag är fan grymmast i världen!

"I'm as cold as the cold wind blows"

Är fortfarande sjuk.. Prövade att gå till skolan igår men det gick inte så bra. Var trött som fan hela dagen, förutom när jag var hos Natalie, då var jag glad. Stannade hemma idag dock. Hade feber imorse så det var nog lika bra det, blir hemma imorgon också. Men lite senare på eftermiddagen imorrn då kommer Natalie hit och piggar upp mig lite. Nu ska jag slänga mig i sängen och glo på How i met your mother och sen soova. Hörs!


Min krya på mig musik! Eminem - Recovery.

Förkyld..

Idag var jag tvungen att stanna hemma från skolan för jag är väldigt förkyld. Har jätteont i halsen och är snuvig som fan. Det suger.. Missade skolfotot. Fast det gör inte så jättemycket, haha. Men viktigast av allt så missade jag att vara med Natalie! Vi skulle ju baka cupcakes och kolla på en fruuuktansvärt intressant film :p Just stoppar jag i mig halstabletter som om det vore godis och dricker apelsinjos. Apelsin ska ju vara bra för immunförsvaret.

Sovdags!

Jag är fortfarande helt slut efter helgen, skiittrött. Och så är jag sjuk också, tror att det är halsfluss, så jag är rätt trött av det skälet också.. Godnatt!


Solstickan

Nu har Natalie åkt hem, Tobbe har lagt sig och vila och jag har precis kommit ut ur duschen. Helgen har vart hur jävla kul som helst! Vi har gjort en hel del lite sådär småbusiga saker, haha. Aja, som sagt helgen har vart BÄST, nu ska jag gå ner och blåsa håret, höörs!


KEBAB

Strax ska brorsan åka ner och hämta kebabrullar till oss! Det är bra att dom är så jävla stora, då kan man skära av halva och äta den senare :) Ska bli goott och under tiden vi äter så ska vi kolla på How To Be, tror jag!


Hahaha, gulligt!

Nu är vi vakna

och vi kollar på Svampbob och snart ska mina päron dra härifrån, ENSAMMA HEMMA! :D

"Är han korkad?"

Som sagt är Natalie här! Hon ska sova här heela helgen. För en stund sen käka vi tacogratäng, det är så himla gott. Ännu godare den här gången för jag lagade det, hihi.





gjorde om lite gamla bilder, bara för skojs skull.

NATALIE ÄR HÄR!

OCH VI HAR KUL!

"Succes is my only motherfucking option."

Nu ska jag strax kolla på 8 Mile, Eminem har huvudrollen så det är klart att jag måste se den! Tyvärr har jag inget filmgott, tänkte köpa ngt på ica förut men ja ångra mig. I helgen blirre föräldrafritt här hemma, då jädrar blir det röj! Nämen ska väll ta hit Natalie så tar vi väll oss ett litet lan, hihi.

Outside

För en stund sen var Natalie och jag ute och körde lite appleball. Vi tog ett kratt skaft och körde baseboll med, fast istället för bollar hade vi äpplen. Så dom liksom, ja vad ska man säga, sprängdes. Det var kuul. Fast jag sög, Natalie träffa typ hela tiden.. Det är väll bara att inse att hon alltid kommer vara liite bättre än mig, haha.


Svampbob

Natalie hängde med mig hem efter skolan idag. Vi sitter och kollar på Svampbob! Han är grym, fast jag tycker om Patrick bäst :)



RSS 2.0