Just Lose It

Skoldagen har vart långtråkig som fan. Men när skolan var slut då jädrar blev det andra grejor. Natalie kom och attackerade mig när jag låste in mina grejor i skåpet, och då fick vi för oss att vi skulle va, så jag hängde med henne hem.

Vi skulle cykla till ica och Natalie skulle skjutsa mig sen stannade hon mitt upp i alltihopa och sen typ ramla cykeln och jag hann inte hoppa dän från den så helt plötsligt satt jag där på cykeln, på marken och garva som fan och Natalie stod brevid och flabba så att hon inte fick luft. Sen frågade hon om jag grät, haha. Det gick ju bra i alla fall, fast sen råkade hon köra över min fot också.. Det var en riktigt kul dag! Nu ska jag gå och lägga mig, trött som tuusan.


how i met your mother

Nu ska jag slänga mig i sängen och glo på How i met your mother. Kommer förmodligen att somna ifrån det för jag är dötrött.. Skolan tar fan slut på mig, trist att komma hem och känna att man inte orkar göra nånting. Aja, vi hörs väll sen (;

Harry Potter

Nu ska jag kolla på Harry Potter och Hemligheternas kammare, bara för att jag inte har något bättre för mig. Gillar filmerna riktigt mycket faktiskt. Längtar tills den sista filmen, Harry Potter och dödsrelikerna, kommer ut på bio, tyvärr är den uppdelad i två delar så den ena delen kommer ut i november 2010 och den andra i maj 2011..



Myssöndag!

Kom precis ut ur duschen och nu har jag satt på mig dom bekvämaste kläderna jag kunde hitta. Myssockor, mjukisbyxor och en stor hoodie! Kan inte vara bättre än såhär. Snart ska jag sätta mig i min fothölj och bara lyssna på musik, häärligt. Men tyvärr måste jag städa i rummet och platta håret och fixa med allt till skolan senare..

Godmorgon!

Nu är vi här hemma hos Natalie vakna. Vi ligger och kollar på Svampbob på hennes data, haha. Jag älskar Patrik, han är grym! Snart ska vi väll äta lunch eller frukost eller nått. Sen är det dags för mig att åka hem och duscha och tvätta kläder och shit till skolan.

Rolig lek, eller nått.

Om ett tag ska jag och Natalie leka våran favorit lek! Man typ skriver upp en massa frågor, t.ex. Hund eller katt? Äpple eller Apelsin? Och den som blir frågad ska svara så snabbt som möjligt. Det kan hoppa ut allt möjligt ur mun när man kör den leken, kul som fan!

Hemma hos Natalie

Det blev så att jag hängde med Natalie hem! Jag sitter och lyssnar på Eminom, haha, medans hon håller på och gör dig iordning, hon duschade nyss. Tog typ ba 5 minuter, för mig tar det betydligt mycket längre tid. Nu ska vi väll snart dra iväg till ica och köpa lördagsgodis, tror jag är sugen på Werters choklaad.


Top tio, musik.

Tänkte lista upp mina tio favoritlåtar för dom som kanske vill ha lite musiktips! Ordningen har ingen betydelse.

¤ Lose Yourself - Eminem
¤ Not Afraid - Eminem
¤ So Wrong - Atreyu
¤ Blow - Atreyu
¤ Supermassive Black Hole - Muse
¤ Love The Way You Lie - Eminem feat. Rihanna
¤ Radio/Video - System Of A Down
¤ Starlight - Muse
¤ In Venere Veritas - HIM
¤ Y'all Want A Single - Korn

Sådär ja! Natalie är fortfarande här, vet inte riktigt när hon ska hem. Det är absolut ingen brådska dock! När hon har åkt hem vet jag inte riktigt vad jag ska göra, städa lite, kanske tvätta lite kläder. Sen ikväll så ska jag kolla på You, Me And Dupree på tv 3, klockan nio, den är grym! :)

"You knoow.."

Natalie är här! Hon kom hit vid typ, nio kanske. Då fixa vi väärsta lanstationen. Det är så himla mycket lättare att fixa det nu när jag har det lite större i rummet eftersom att jag tagit bort min soffa och möblerat om. Just nu kollar vi på Two And A Half Men, men vi är sjukt trötta så vi ska nog gå och lägga oss nu, och ta vårat lilla "nattsnack". Godnatt!



Eminom HAHAHAHA

Idag har jag varit med NATALIE, det var skitkul. Vi drog till Joan's och käkade, det var hur gott som helst. Natalie tog en räksallad och jag en kycklingsallad. Sen tog vi lite kort mä hennes systemkamera och så satt vi vid datan en hel del sen gjorde vi inte så mycket mer. Får se ifall hon vill skicka ett par av bilderna som vi tagit på msn när hon loggar in. Hörs senare!

städdags!

Imorgon följer jag med Natalie hem efter skolan. Ska bli kul, har inte varit hemma hos henne på aslänge. Vi ska förmodligen gå och fika på Joans. Har bara varit där en ända gång och det var på skolavslutningsdagen, det är konstigt för det är verkligen jättegott där! Nu ska jag städa lite på rummet, höörs!


K-holm

Idag skulle jag och pappa åkt in till Katrineholm och köpt en massa bygg grejor till mitt rum. Men det gick tydligen inte eftersom att det regnar. Skulle egentligen vart med Natalie idag men så sa jag att det inte gick för vi skulle till stan, men nu kunde det ju gått. Saknar ju henne! Har inte vart på flera dagar.. Nu ska ja slänga mig i sängen och glo på någon film och värma mig, fryser som tusan, blöta kläder har jag på mig också.

Kodlås

Nu får jag ta och skaffa kodlås. Jag har gjort allt i min makt för att undvika det, men jag lyckas ju alltid tappa bort mina skåpnycklar. Inte ens i en vecka lyckades jag ha det här låset. Så första grejen jag gör imorgon är att gå till Frallan, hämta min extranyckel, låsa upp skåpet, byta lås. Fasen vad jobbigt varje gång man ska in i skåpet, måste ju vrida in en massa siffror..

"Jag har en hund som heter Snorre, kan det va farligt?"

Idag har det regnat skapligt mycket, gick till OK med jasse i spöregn, kul (Y) Imorgon är det bad i skolan, jobbigt som fan, hatar det.. Och om jag råkar blöta mitt hår minsta lilla så kommer det bli lockigt som tuusan. uusch. Sitter och ritar på paint, jag är gryym! Fast vet inte riktigt vad jag ritar, men det blir snyggt! Nu ska jag glo lite på family guy sen ska ja plugga lite sen ska jag SOVA :D




Barnvaktarn!

Morsan är hos tandläkaren, lillasyrran ligger och ritar på golvet och jag sitter och kollar runt på Junkyard. Finns så himla mycket snygga grejor där och otroligt mycket olika märken. Funderar på att beställa ett par nya skor, det behövs!

Var ju som sagt nere i husvagnen och letade efter Natalie's plånbok förut, och jag hittade den. Hon blev riktigt glad. Den låg på bordet, helt öppet, konstigt att vi glömde den där. Jaja, nu ska jag se till att Tilda får någon att leka med. Tjarråå!


Häärligt fan!

Kom hem från skolan för ett tag sen och jag har upptäckt att måndagar förmodligen kommer att vara dom softaste dagarna på hela veckan. Först mentorstid sen svenska sen 35 minuters rast, NO, 1 timme och 30 minuters lunch, idrott och sen mentorstid igen. Hur jävla najs är inte det? Nu ska jag gå ner i husvagnen och kolla ifall Natalies plånka ligger där. Hon har tappat bort den, klantarsle fifan!


Pappas mamma :)

Idag fyller farmor 82 år fick jag reda på för några timmar sen. Har inte hunnit köpa eller gjort någonting åt henne eftersom att jag inte hade någon aning om att hon fyllde år. Familjen och jag ska åka ner dit om någon timme och fira henne. Kanske hinner smita in på ica och köpa en chokladask, vi får se!

Ny design

Natalie och jag vaknade ungefär vid 11 idag, sen gick vi upp och gjorde iordning oss. Sen var hon tvungen att åka hem :( Hatar att skolan har börjat, man hinner knappt vara med sina polers vafan!

Som ni ser har jag gjort en hel del ändringar på designen. Blev mycket bättre nu tycker ja, bilden är tagen med Natalies systemkamera, äntligen en hyfsad "headerbild". Nu ska jag börja skruva upp en himla massa brädor i rummet. Höörs!

Husvagn!

Natalie kom hit ca 13.00 idag, lite tidigare än vad hon brukar. Det är väll eftersom att vi går upp lite tidigare nu när skolan har börjat igen. Vi har haft skitkul hela dagen. Massa godis köpte vi, och har fortfarande massa kvar, haha. Hur många bilder som helst har vi tagit också. Dom flesta är nog på Tilda, hon är grym som model. Här kommer några av alla foton!






Trakorbruttan!

Fredagskvällen..

.. Spenderades med mamma, pappa, tobbe och deras kompis.. Vi spelade en spel, bl.a. kortspel, och självklart så vann ju jag (; Det var väll ganska trevligt.

Imorgon kommer Natalie hit, tror jag. I sånna fall så ska hon sova här, men då måste vi sova i husvagnen för vi ska börja renovera och fixa mitt rum imorgon så då går det inte att va här. Men det kanske hon inte vill, så då sover vi hemma hos henne istället, tror jag. Haha. Nu ska jag soova och lyssna på musik, gonatt!

HELG!

Nu är det äntligen helg, fifan va skönt. Känns som att den här veckan har varit dubbelt så lång som den vart. På eftermiddagen igår och idag blev vi som sagt indelade i grupper. Det var precis lika tråkigt idag som igår.. Vi fick typ gå runt på en massa stationer och göra olika grejor. Mer än halva vårann grupp drog, förstår inte riktigt varför jag inte gjorde detsamma.

Chickensalad och vitlöksbröd :D

Just nu är mamma nere och handlar hem grejor så att vi kan göra kycklingsallad. Ska bli så himla gott! En av mina favoritmater. Så vi ska väll glo på någon film sen när vi äter också, kuuwl :3 Skönt som tusan att det är fredag imorgon. Sista dagen sen är det helg! Palla skolan när man är i dom där jädra grupperna..


Random picture! Haha, ja. Dom tiderna saknar man! Fotot taget 6 Juni 2009

DUSCH

Skoldagen söög. På eftermiddagen blev vi indelade i grupper tillsammans med 8b och 9c och typ lekte "lekar" fifan vad det var trist. Fast vi hade en schysst lärare så vi fick sluta vid typ kvart över två istället för tre. Nu ska jag gå ner och ta en låång varm skön dusch! Sen ska jag glo lite på film sen ska ja soova. Behövs verkligen mycket sömn nu när skolan börjat igen..

8C

Kom precis hem från terminens första skoldag. Det var väll rätt okej, kul att träffa alla människor och för en gångs skull känna att man går något viktigt, haha. Älskar att få en massa nya grejor under dom första skoldagarna, som busskort. Så fiina och nya.

Det finns en nackdel med skolan, och det är min klass. Det är typ den sämsta klassen man kan ha ifall man faktiskt vill lära sig något! Dom kan aldrig hålla käften, så jädra irriterande.


Skoola

Nu är det snart dags att dra till skolan, suuck. Min plan fungerade mer eller mindre, jag har legat och lyssnat på musik hela natten. Men jag dåsade till i någon timme, men det gjorde inget :P Så nu ska jag väll snart ta och käka lite frukost, som jag knappt kan för då mår jag illa som en flodhäst. Tjarråå!

It's gonna take a lot to drag me away from you

Just nu spöregnar det ute. Skittrist, men om det är dåligt väder ute får man hitta på något roligt inne! Och det är jag väldigt dålig på.. Sitter och lyssnar på Africa med Toto, värsta chill låten. Håller på att ladda ner en film som jag ska glo på lite senare också, Knowing med Nicolas Cage, också en av världens bästa skådespelare :)


Ge mig mer pengar!

Börjar jag bli ganska trött på att bara få 300 kr i månaden. Barnbidraget ligger ju liksom på 1050 kr så liite mer kan dom väll ge mig. 500 skulle sitta himla fint. Speciellt nu när jag har min nya mobil att betala av också och så måste jag själv betala allt jag ringer för (har abonnemang nu). Så efter allt det där blir det inte mycket kvar alls till mig..


Ungefär min kassa just nu, välförtjänta pengar! jobbade hos farmor för dom.

MY PLAN!

NU har jag inledit min stora skol plan. Jag går upp så sent som möjligt dagen innan skolan, nu blev det klockan 2. Sen försöker jag hålla mig vaken hela natten så att jag slipper gå upp så tidigt, och sen när jag kommer hem kommer jag somna tidigt och då nästa dag så kommer jag vara helt utvilad. Det är genialiskt!
Nu ska jag dra ner och äta tacooos, bye.

Men in black 2

Ska slänga mig i sängen och glo på Men in black 2. Grymt bra film, en av världens bästa skådespelare har ju huvudrollen så (Will Smith) Ska bli skönt att koppla av efter en rolig och minst sagt skrattfylld dag med Natalie.



Ettan rekomenderas också starkt. Godnatt! ;)

Nu är Natalie här!


skulle överraske henne när hon kom och ta kort på henne, hon blev rädd.

Imorgon kommer Natalie hit


STOP!

Jag tror att jag ska sluta blogga, igen. Haha. Det är bara jobbigt, har typ aldrig lust att göra det längre. Fast tänker ha kvar bloggen i alla fall, om jag skulle ändra mig (;

The karate kid

Ska snart dra ner och laga fläskfilé, potatis klyftor med sallad och bearniese sås. Hur gott som helst, sen ska vi allihopa glo på karate kid, tror att den är rätt bra faktiskt. Igår var jag på bio med Natalie, kollade på Predators. Den söööög! Undvik att kolla på den. Ah visst ja, nu är jag hemma från öland, har vart det ett bra tag men har inte orkat blogga. Det var ganska trevligt där men ville hem typ hela tiden.

Natalie var ju i Kalmar samtidigt som vi campade där. Fast vi hade tyvärr inte tid att träffas. Är riktigt jädra kär i Kalmar! Hur mysigt som helst och det händer alltid saker där. I alla fall om man jämför med Vingåker.. Natalie och jag får ta och flytta dit när vi gått ut skolan.

Shoppade en del när jag var där också. Har en ny favoritbutik, New Yorker. Förut var det Carlings, gillar såklart Carlings fortfarande men det är så jädra lite att välja på där. Kanske lägger upp lite bilder på vad jag har köpt sen ;)

Natalie, 15 ÅR!

Idag fyller världens bästa kååmpis år. Hoppas verkligen att hon får en bra dag! Skulle egentligen ha svängt förbi hos henne vid eftermiddagen men det hinner jag inte med för jag ska nämligen till Öland imorgon. Ska dit och campa med familjen i typ en vecka, ska bli rätt mysigt. Aja, om du ser det här inlägget Natalie, GRATTIS! <3


EMINEM

Sitter och kollar igenom alla Eminems låtar. Tycker att han är grymt bra och jag älskar hans musik. Lite konstigt är det för jag har aldrig tyckt om rap förut. Jag är mer av en metal tjej liksom. Men just han har jag blivit helt galen i. Bara för att Natalie, för nån vecka sen, visade mig en musikvideo han gjort. Tack till henne!


RSS 2.0