30 Juni, mammas b-day!

Nu är det en massa folk här, så jag smög upp hit för att få vara ifred en liten stund. Det är så mycket prat där nere. Fast vi ska alldeles strax äta så då får jag gå ner igen. Paj, sallad och bröd blirre! Gottgott.

Nu kan jag äntligen berätta va morsan fick av mig, 2 stycken cd skivor som jag själv har "blandat ihop". Det är en massa låter som jag vet att hon tycker om på dom, så det blev hon väldigt glad över eftersom att alla våra andra cd skivor suuuger. Och så fick hon 400 kr och barnvakt en kväll så att hon och pappa kunde gå på bio och äta lite gott. Det uppskattades också. Nu ska ja äääta, cya!


ALLT ÄR KLART :D

Nu är jag äntligen klar med allt som jag ska vara klar med. Hur skönt som helst, har slitit häcken av mig två dagar i rad nu, haha. Nu ska jag kolla på Mumien 3 den är grymt bra, alla mumien filmer är grymt bra! Vi hörs imorgon, hej svejs!


Muffins och fanta exotic mumsigt filmsnacks! Lyckades klämma in kvällens läsning i bilden också. Haha, har älskat Kalle Anka ända sen jag var 7 och jag gör det fortfarande. (:

/TOVEAXELSSON

Nybakat!

Har precis bakat chokladmuffins. Det är lätt att göra och folk tycker om dom, superbra att bjuda på.

Chokladmuffins, ca 16 st. (eget recept)

Ugn 200 grader.

2 ägg
2 ½ dl socker
2 dl vetemjöl
4 msk kakao
½ tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
100 g margarin

Använd elvisp! Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt alla torra ingredienser. Vispa. Häll i det smälta margarinet. Vispa ännu mer. Lägg upp 16 st bakformar på en ugnsplåt och skopa i smet i dom. Ställ in i mitten av ugnen och låt dom stå därinne i typ 10 minuter. Ta ut dom och låt dom svalna ett tag. Sen är det klart!



/TOVEAXELSSON

Bråttom Bråttom!

Nu är det bara en dag kvar till 40års firandet och det är fortfarande mycket som behöver göras här hemma. Igår hann jag bara med att klippa gräsmattan, städa lite i badrummet, städa på uteplatsen och rensa lite på köksbänkarna. Så nu ska jag ner och fortsätta i badrummet. Angående mammas presenter så är jag nästan klar med dom. Hörs senare!

/TOVEAXELSSON

Wiiii

Jag har insett nu att det här året hade varit ganska trist ifall vi inte hade haft Wii. Det är rätt najs att ha något att göra på regniga dagar och långtråkiga kvällar. Är asglad att min bror Tobbe och jag fick det i julklapp. Mitt favorit spel till det är Zelda Twilight Princess, det är grymt kul. Spelade det för en stund sen, men nu är det dags att gå och sova! Godnatt.



/TOVEAXELSSON


Pelle!

Hittade min hamster i sin bur häromnatten och då satt han i taket. Inget speciellt ovanligt för honom, men jag tänkte att när jag ändå hade chansen så kunde jag lika gärna filma honom. Han ser trots allt lite rolig ut.



Lilla puckade pelle, han kommer ju inte kunna komma ut därifrån hur mycket han än försöker ;)

/TOVEAXELSSON

Härlig dag i solen.

Idag har jag som sagt tagit hand om Tilda. Mamma åkte hemifrån klockan halv två och kom hem vid fem, så jag fick ta hand om henne skapligt länge. Kul men ändå jobbigt för hon är en av dom mest störande personerna jag känner, haha. Vi var mestadels ute och hade det mysigt i solen.


Nappen MÅSTE hon ha med sig precis överallt, suck..

/TOVEAXELSSON

Godmorgon gott folk!

Nu är jag äntligen helt vaken. Ställde klockan på tio och gick upp vid ett, det är ju bra jobbat! Idag var det egentligen meningen att jag skulle städa en massa där nere eftersom att mamma fyller på onsdag. Men när jag vaknade hörde jag att mamma och Tilda var hemma och inte på jobbet och dagiset. Mamma sa att Tilda hade vart typ dötrött imorse så hon inte kunde gå till dagis. Då pallade jag inte städa för dom skulle bara vara i vägen. Men nu skickade jag iväg mamma till jobbet så nu ska jag gå ner och ta hand om Tilda.



/TOVEAXELSSON

ScrubsTime!

Nu är det dags för mig att gå och lägga mig. Har lagt mig så himla sent dom senaste dagarna och det blir inte så bra i slutändan om man lägger sig för sent hela tiden. Brukar alltid kolla på några avsnitt av scrubs innan jag somnar, ÄLSKAR verkligen den serien. Den är grym! Go'natt.



/TOVEAXELSSON

Örebro!

Kom nyss hem ifrån Örebro. Jag och resten av familjen var där, förutom tobbe för han åkte tillbaka till linköping idag. Jag och pappa gick på presentjakt åt mamma, vi hittade en väldigt bra present. Men kan ju inte skriva det för tänk om hon ser! Men den presenten var inte från mig utan från släkten och pappa. Jag ska ge henne en sak som jag vet att hon kommer uppskatta väldigt mycket. När vi var klara med presentletandet åkte vi till Burger King och käka lite, sen åkte vi vidare till Örebros stadspark. Det är hur mysigt som helst där, och när vi gick runt där så kom vi till en "oas". Då blev jag och pappa väldigt inspirerande så han sa att om jag ville kunde jag få göra en egen här hemma i  trädgården så skulle han hjälpa till. Och det vill jag, så det blir mitt sommarprojekt :)

Ledsen att jag inte har hunnit blogga så mycket i helgen, det har varit fullt upp hela tiden. Har knappt varit hemma alls.



/TOVEAXELSSON

Party i Bilsbro

Ungefär klockan elva kom vi hem ifrån en fest i Bilsbro. Vi var bjudna till mammas och pappas kompisar Magnus och Karin. Det var rätt så mysigt och kul där faktiskt, vilket jag inte trodde. Det var en ganska rolig tipspromenad som dom hade gjort, man skulle kasta pil och skjuta straffar med ögonen förbunda. Jag var kung på båda dom grenarna, haha. När vi kom hem slängde jag mig i soffan och glodde runt lite på tv men det fans inget bra att kolla på så jag spelade lite wii istället. Nu ska jag gå och lägga mig. Hoppas alla har haft en bra midsommar helg!


Allt folk är bakom huset. ^^

/TOVEAXELSSON

Midsommar!

Jag spenderade min midsommar hos en massa glada, rätt så lagom fulla männsikor. Jag och hela familjen åkte till Åby, morsans bästa väns son har en sommarstuga där. Vi åt lite sill spelade lite fotboll och en massa kubb. Jag var nog den ända som var nykter där förutom småbarnen, Tilda och dom andra. Men det var faktiskt ganska kul där. Och när vi spelade kubb kom det en räv mitt i alltihopa. Den gick runt lite sen gick den till kungen och bet tag i den och välte den, det var otroligt att se. Rävar som brukar vara så himla skygga. Sen upptäckte vi att det inte bara var en räv där, utan tre. Så dom typ sprang runt på tomten och i buskarna hela kvällen/natten och åt resterna som vi kastade åt dom.


Ingen riktigt midsommar utan chokladdoppade jordgubbar!

/TOVEAXELSSON

The Annoying Orange

Haha, apelsinen är gryyym!

Godnatt! /TOVEAXELSSON

Bror på besök!

Bytte precis min hamsters spån i buren, det började lukta lite illa här inne kände jag. Det var nog ingen som bytte på hamstern när jag var borta. Usch usch! Mamma borde alldeles strax komma hem med brorsan som ska vara på besök över helgen. Dom sa att dom skulle vara hemma vid fyra. Fast våran familj är ALLTID sen så jag har vant mig. Ska bli kul att han kommer hit och firar midsommar med oss. Åh visst fan! Det är midsommar afton imorgon. Shit vad jag kommer äta mycket sill, älskar't! Nu är det väll bäst att jag går ner och städar lite så att det blir rent och fint när Tobbe kommer, hej svejs!



/TOVEAXELSSON

Hundvakt i Brevens

Igår kom jag hem ifrån Brevens, har varit hundvakt med min kusin där i fem dagar. Det var rätt kul, fast det blev skapligt segt ibland. Fast en dag låste vi oss ute, då blev det lite action igen, min pappa fick komma dit. Han kan fixa ALLT.  Hunden gillar jag kanske inte sådär jättemycket, haha. Ogillar småhundar, hundar ska vara stora och lurviga! Fast jag gjorde det ju inte gratis, fick 300 kronor av mormor. Det var hennes hund vi vaktade. Och dom pengarna kommer ganska lägligt för min mamma fyller 40 år på onsdag, vet inte riktigt vad jag ska köpa än, men jag har några ideér.


Tacos första kvällen, min älsklings rätt!


Lilla Polo, devil in disguise..


Det var grymt fint väder, nästan hela tiden.


Under tiden som vi var där skördade dom en massa gräs som dom plastade in i balar. Det var tre våningar med sånna hära och alex och jag klättrade upp på dom, en sån chans vill man inte missa, haha.

Neeew

Nu har jag fixat ihop en ny blogg. Jag och min bästa kompis, http://natalielarssons.blogg.se, hade en blogg tillsammans förut. Den gickjättebra och så ända fram tills vi fick något jävla virus på den så vi var tvunga att ta bort den, det sög. Men nu har jag som sagt fixat iordning en ny, hoppas den tycks om!

/TOVEAXELSSON

RSS 2.0