M&Ms och Pepsi

Ikväll är jag barnvakt. Det är oftast så nu för tiden, haha. Jag får ju betalt och det är rätt skönt att ha huset för sig själv när den lilla vildingen väl har somnat. Just nu sitter jag och kollar på Sagan Om Ringer och äter M&Ms och dricker Pepsi. Väärsta mys. Var tvungen att ha den bärbara även fast jag inte får, hihi, jag måste ju kunna skriva snabbt till någon ifall det kommer en inbrottstjuv hit :o

Jävla telia..

Min mobil som jag beställde har fortfarande inte kommit, och det kommer den tydligen inte göra heller. Det var två veckor sen vi beställde den igår så då ringde pappa och frågade vad dom höll på med. Då sa dom att dom inte hade skickat någon mobil, och att dom inte kunde göra det heller? ;o Dom sa att man inte kunde beställa den mobilen till det abonemanget. Fyfan vad sur jag blev.

Men mamma var så snäll så att hon gav sin telefon till mig istället. Fast jag har inte fått den än för vi måste köpa en mobil till henne först. Den mobilen jag ska få av henne är samma som jag beställde och hon har bara använt den i några veckor. För tillfället får jag använda någon sorts Iphone. Den suuger, förstår inte hur folk kan ha sånna.

Släktträff.

Ungefär halva pappas släkt sitter där nere och säckar just nu. Dom har kommit hit ifrån Stockholm. Så vi har ätit lite och haft det trevligt. Farmor beställde en sorts bricka ifrån ica som dom gjorde iordning. På brickan fanns det rostbiff, rökt kalkon, sallad, småtomater och lite andra grejor. Och så följde det med sallad och bröd. Lite bittert kanske för jag har spenderat förmiddagen med att göra sallad.. Aja, nu ska jag gå ner och vara social, tjarråå.

First train to awesometown.

Just nu ligger Natalie och tar en liten tupplur. Vi gick upp gaanska tidigt idag eftesom att vi skulle hinna med tåget till stockholm. Det stog på internet att det första tåget gick vid 8.15. Så då går vi till ica och Natalies föräldrar ska beställa biljetter och då säger tjejen vi skulle beställa biljetter av att det inte gick något tåg förrän vid 10 :o Fasen vad sur jag blev, jag och natalie som var så taggade.. Och när vi kom hem kollade vi på internet igen och det stog fortfarande att det gick ett tåg 8.15, så vem vet, kassörskan kanske sa fel...

Gröna Lund!

Imorgon sticker jag iväg till Gröna Lund med familjen Larsson. (Natalies familj) Ska bli grymt kul. Vi har en liten kompromiss. Om Natalie åker Extreme med mig så ska jag åka Insane med henne. Fy tusan, men jag kommer säkert tycka att den är skitkul när jag väl åker den. Och vårat transportsätt är tåg, jag älskar att åka tåg, det är så mysigt (: Nu ska jag fixa iordning mig lite sen åka ner till Natalie igen. Hööörs!


GAAASH!

Sitter hemma på rummet och isolerar mig själv ifrån vårat besök. Mammas kompis är här. Dom gick i skolan tillsammans och dom har inte träffat varann på 15 år. Så hon och hennes familj kom hit idag. Jag är inte särskilt framåt och öppen av mig. Jobbigt som fan att ha en massa främlingar i mitt hus. Men om en stund ska jag försöka ta mig till Natalie och sova där. Skönt att komma härifrån (:

When I'm Gone

Sitter och lyssnar på Eminems låt When I'm Gone. Fytusan vad bra den är, ännu bättre ifall man har sett videon också. Idag åkte Natalie hem, hon har sovit här två nätter i rad, igen. Lika najs som vanligt. Efter hon hade åkt städade jag undan lite i rummet sen satte jag mig i sängen och läste.

Sen kom mamma hem, och hon hade köpt chips, godis, läsk och hyrt en film! Blev asglad, har längtat efter att få ha en luuugn myskväll, har inte haft det på ett tag nu. Filmen hon hyrde heter Instängd 2, ska tydligen vara jätteläskig. Men jag är inte så lättskrämd.


Haha, grym för fan!

Konstnärerna!

Nu har jag och Natalie slitit i paint! Hon gjorde en SNORGUBBE, och jag gjorde lite annat. Idag har vi typ fixat världens bästa spellista, suttit vid datan, bakat pizza och blåsit såpbubblor. Har tagit en massa bilder men brorsan har min datasladd så jag kan inte föra in dom på datan, så jag kanske lägger ut dom imorgon.





Natalies fina snorgubbe. Snyygg!


Nystädat!

Städade iordning lite på mitt rum för en stund sen. Började se alldeles förjävligt ut härinne. Och så passade jag på och bädda och fixa Natalies säng som hon ska sova på imorgon. Ah visst ja, hon ska sova här imorgon. Hon sov över hos mig i lördags också, från lördagen till måndagen, haha.

Nu ska jag försöka bli trött så att jag kan somna nån gång, måste gå upp före åtta imorgon bara för att jag ska ta hand om Tilda..


Hemma!

Har nyss kommit hem från Högsjö. Har varit med Alice, vi badade. Länge. Det var kul. Var tvungen att åka hem tidigt för att jag skulle plocka in en massa ved i vebon, men det kunde jag tydligen inte göra idag. Så nu ska jag ut på en springrunda istället, höörs!

Natalie fortfarande här!

Hon sov över inatt också, två nätter i rad. Sweet! Just nu sitter vi framför våra bärabara o spelar internetspel och dricker energidryck. Doodle God ----> grymt kul spel! O så har vi gjort världens grymmaste spellista på spotify också. Tyvärr så ska hon åka hem ikväll, kan inte sova här någe mer, hon fick inte.. Nu ska vi fortsätta med vårat, tjarrååå!


Vattenkrig!

Nu sitter jag och Natalie här framför mammas och pappas bärbara data och Natalie knådar chokladbollssmet, hon tränar också (; För en liten stund sen var vi ute med bror och hade vattenkrig. Det var grymt kul. Fast kläderna är det lite jobbigt att ta hand om efteråt. Eftersom att Natalie inte har några ombyteskläder med sig så fick hon låna pappas badrock, och jag har på mig min mysrock! :D Nu ska vi kolla på New Moon. Hej svejs!


Tacoos

Ska strax gå ner och göra iordning lite tacos, skära grönsaker och så. Natalie åkte hem för en liten stund sen, fast hon kommer tillbaka senare. Hon skulle hem och duscha och göra lite andra grejor. Nu är poolen snart uppfylld till hälften. Det tar sån himla tid att fylla den, men det får ju plats 12.000 liter så det är klart att det tar tid. Jag vill ju bada NU!

Paradise Hotel

Natalie är häär! Vi sitter och kollar på Paradise Hotel, ska försöka kolla på hela säsong 2. Kommer nog aldrig att hinna. Tilda somnade för en liten stund sen, tur det. Hon var helt galen ikväll, hoppade runt i hela huset och sprang och skrek. Nej nu ska jag kolla vidare.


Barnvakt heela kvällen.

Ikväll ska mamma och pappa utnyttja födelsedags presenten som mamma fick av mig. Dom ska gå på bio medans jag tar hans om Tilda. Vet inte hur jag ska kunna överleva hela kvällen, tycker att det är skitläskigt att vara ensamm hemma. Så jag ska försöka få tag på Natalie och fråga om hon vill komma hit, vi har ju hela huset för oss själva, det skulle vara asnajs. Aja, nu ska jag hoppa in i duschen.

1 vecka

Så längsen är det jag bloggade sist. Har faktiskt inte orkat med det. Det är ju så fruktansvärt varmt så allt jag kan göra är att äta isglass och ligga på gräset med en bra tidning och njuta! Igår var jag och Natalie och kollade på Eclipse, för andra gången. Vi var tvunga att se den igen! Det var en trevlig kväll, med en liten överraskning som vi inte väntade oss, haha. Nu ska jag gå ner och glo på Dexter. Slänger in lite bilder från Skara.


Dukade långbord på kvällen och grillade. Min morbror och hans familj låg brevid oss på campingen.


Bror och jag.


När vi var påväg hem ville pappa stanna här, och dom andra följde med honom, så jag fick sitta i en bil utan ac alldeles själv. kul!

Iväg till Skara!

Nu sticker vi iväg om bara någon timme. Vårann familj är en sån som alltid är sena och lite efter. Vi var nyss och hämtade Tobbe i Linköping, där blev jag presenterad för några av hans kompisar. Vi spelade pingis och jag åkte på stryk av hans kompisar, men inte av honom! Det var kul, skönt att ha honom här igen. Ska packa in dom sista grejorna in i husvagnen. Tjaarrå!

Barnvakt

Är barnvakt åt min lillasyrra. Mamma och pappa är ute och roar sig, haha. Just nu försöker jag få henne att somna, det är inte så lätt. Hon ligger i sin säng och lyssnar på Bamse på cd. Hoppas verkligen att hon slocknar för jag har planerat att kolla på Twilight och New Moon ikväll :) Godnatt!


Skara Sommarland!

Har inte kunnat blogga så mycket, har varit fullt upp här hemma. Imorgon kväll ger jag och familjen oss iväg till Skara Sommarland! Så jag har varit här hemma och städat och klippt gräset och packat och så. Man vill ju inte att det ska vara stökigt när man kommer hem. Nu ska jag gå ner och tvätta lite kläder, kommer förmodligen inte kunna blogga så mycket i helgen heller. Tjarrååå!


Bild från förra året när vi var i Skara. Tilda var på topphumör (:

Harry Pottaah

Ska lägga mig i sängen och glo på Harry Potter och de vises sten. Tror jag ska börja kolla igenom alla dom filmerna igen, var ju faktiskt nästan ett halvår sen! Det påminnde mig om Sagan Om Ringen marathonet. Blev inte klar med det på två nätter som jag sa, utan fem. Haha, jag är fail.. Nej nu ska jag glo på harry potter och käka morötter!


Morötter och nacho cheese dip, min favorit! Godnatt!

Picnik!

Jag var som sagt med Alice idag. Vi var ute och paddlade kanot och när vi kom hem igen så badade vi, grymt skönt! När vi paddlade så skulle vi egentligen till ett ställe som heter Kärleksudden, men vi hittade inte dit. Så vi paddlade till en liten ö och hade picnik istället. Jag tog med jordgubbar och Alice hade gjort iordning varsin macka åt oss och så hade hon tagit varsin cola åt oss också. Hon bor på en restaurang så hon har allt inom räckhåll, haha.




När vi kom hem till huset så gjorde vi iordning glass. Bara choklad för min del. Chokladglass med vit och mörk chokladsås!

Höögsjö

Snart dags att åka till Alice i Högsjö. Fast det är ju inte helt säkert för jag har inte fixat någon skjuts än. Det är vid sånna här tillfällen man verkligen önskar att man hade moppekort. Men jag ska ju ta mitt om bara några månader! Fast jag har hört att det är riktigt svårt. Men jag klarar det nog på några försök xp Nej nu ska jag ta mig något att äta sen be mamma och skjutsa mig, höörs!



Dexter premiär!

Ikväll var det säsongs premiär på Dexter. En av mina favorit serier. Har följt det ända sen början. Den går på måndagar klockan 22.30 på sexan. Serien handlar om seriemördaren Dexter Morgan som jobbar som kriminaltekniker i Miami. Han mördar folk som han vet är skyldiga till mord själva, sånna som förtjänar det. Han bor tillsammans med sin fru och tre barn. Så det kan bli lite svårt att kunna komma ifrån familjen ibland. Kolla in serien, den är grym! Det var väll allt jag hade att skriva. Godnatt!


Honda moppe

Kom precis in från en liten runda på brorsans moppe. Pappa undrade ifall jag kunde åka på en moppe. Så jag var tvungen att bevisa att jag kunde det (: Han var lite tveksam eftersom att när jag skulle köra fyrhjuling förra året körde jag rätt in i ett cementrör i väldigt hög fart och flög några meter. Som tur är så gjorde jag inte illa mig, det var lite kul faktiskt, något att skratta åt! Men det gick faktiskt bra att köra moppe, jag kunde ju i alla fall bromsa och gasa ^^

Sling-bild..

Jag blev riktigt sur när jag vaknade och upptäckte att jag hade slingat håret. Det blev alldeles för ljust. Jag får väll hoppas på att det försvinner ganska snart. Här är en bild ;)
Gaaanksa nyvaken. (:

Designen krånglar

Förstår inte riktigt varför men min design krånglar, eller i alla fall bakgrunden. Jag har fixat med en bra bakgrund och lagt in den på stilmallen, men det funkar inte. Så nu vet ni det ifall ni tycker det ser konstigt ut med bara vitt. Nu ska mamma börja slinga håret på mig så jag måste kila. Lägger in en bild imorgon på hur det blev. Det är ljusa slingor för dom som undra! ;)


Natalie är häär

Just nu sitter jag och Natalie och letar efter en massa bilder på Robert Pattinson. Haha, förstår inte hur det kunde blir såhär. Det här brukar jag vanligtvis inte göra, men den här killen är så otrooligt snygg och charmig. Jag får väll hoppas att det går över snart ;)

Hörs senare! Ps, ska slinga håret idag (:


Sovit gott?

Det har inte jag. Det är någon seriöst fel på mig, kan inte somna förrän runt 4 på natten och jag kan inte vakna förrän klockan 1 på dan. Stör mig på det, även fast jag ställer alarm och så så vaknar jag inte av det. Så man får försöka fördriva tiden så mycket man bara kan på natten.

Igår natt satt jag vid mammas och pappas bärbara och kollade runt lite. Upptäckte då att dom hade en webbcam! Så jag kunde självklart inte låta bli att ta lite bilder. Haha, ja det där är sådär mitt hår ser ut oplattat.





Myyys

Sitter vid mammas och pappas bärbara dator med lillasyrran Tilda och glor runt lite på youtube. Hon tycker så mycket om att kolla på roliga kattvideos. För en stund sen så åt vi hamburgare ute på terassen. Pappa har fixat så att vi har en stereo och en tv där ute nu. Tv:n är ju i det minsta laget men är grym! Och när jag kom hem idag så fick jag reda på att han hade satt upp en pool där också. Fast den var rätt liten, annars hade den ju inte fått plats på terassen. Nu ska jag fortsätta och glo på katter, suck..


Haha, pappa ser lite off ut.


Tilda fick ett eget litet hörn att sitta på, det blir lugnast så. xp

/TOVEAXELSSON

Bump åkningen klar

Nu är vi hemma igen efter två timmar av bumpåkande! Det var extremt kul. Flög av skapligt många gånger, vi satt kanske inte på det säkraste sättet man kan sitta på, men kul som fan var det i alla fall. Vi satt typ uppe på bumpen, det finns två hål som man kan sitta i, men vi satt som sagt uppe på och höll i oss så hårt vi kunde, haha. Nu kommer min farsa och hämtar upp mig så att jag kan åka hem och koppla av en stund. Hörs senare!


CARLISLE, snygg men gammal! (från twilight) Haha, jag har blivit lite galen i twilight, tyvärr :(

/TOVEAXELSSON

BUMP!

Nu ska Natalie och jag dra ut till sjön och åka bump! Ska bli hur kul som helst, 3 år sen jag gjorde det. Och det var med en tråkig bump.. Och en långsam båt.. Tjaråå, hörs senare!

/TOVEAXELSSON

Cambilder från idag :)

Har knappt hunnit uppdatera något idag eftersom att jag har varit med Natalie. Och jag hinner inte skriva så mycket nu heller för vi ska kolla på New Moon nu. Så jag slänger in lite bilder!









Ha en bra helg! Det ska i alla fall jag ha.

/TOVEAXELSSON

Nataleej!

Ska strax åka ner till Natalie, världens bästa unge. Ska sova där och imorgon kaanske vi ska åka bump, (gummi ring som dras efter motorbåt) Hennes pappa upptäckte att det var ett litet hål i den så vi får se om han kan laga den eller inte. Ska bli superkul att sova över hos henne, har inte gjort det på hela sommarlovet ;o


Bilden tagen i vintras, för dom som inte förstod det (;

/TOVEAXELSSON

Eclipse

Kom hem från bion för en tag sen. Var och kolla på Eclipse med Natalie. Den var gryyymt bra. Den bästa av alla Twilight filmer. Först så tänkte jag hur kan folk bli så himla galna av en film och så. Fast det gör jag fortfarande, haha. Nämen jag förstår dom lite bättre nu. Nu ska jag fortsätta med mitt Sagan Om Ringen marathon. Höörs!


Bäst i filmen!

/TOVEAXELSSON

Sagan om ringen marathon!

Ska försöka att kolla på alla Sagan Om Ringen filmerna på två nätter. Kommer bli tufft för dom är så förbaskat långa. Ska börja kolla på den första nu, och den är ungefär 3 timmar lång. Älskar verkligen dom filmerna, har vart min absoluta favoritfilm ända sen den första gången jag såg dom. Har kollat på alla tre minst 5 gånger. Tröttnar aldrig.

Angående mammas födelsedag så hann jag inte ta så många bilder. Men det har varit en bra dag och hon blev jätteglad över alla presenter och alla folk som kom för att gratta henne. Höörs imorgon!



/TOVEAXELSSON

RSS 2.0