Andreas Svensson

Satt nyss som fastklistrad framför tv:n. Dregen var med på Rum för en stjärna på tv3. Han är ju bara för jävla grym!


If I had a world of my own.

Kom hem från volleyboll träningen för ett tag sen. Grymt kul som vanligt! Innan träningen va jag med Natalie ett tag, vi gjorde toast och kollade på film. Vi var tvunga att kolla på I rymden finns inga känslor, igen.

Vet inte riktigt om jag pallar dra mig iväg till skolan imorgon, har ont i magen och så är jag skittrött. Morsan ringde till mig halv tre inatt, då kunde jag inte somna på en och en halv timme. Hon "råkade" ringa mig." xp Känns som att jag behöver ha en dag på mig att ta det lugnt. Egentligen så är väll helgerna till för det men då är det ju allt annat än lugnt så.


Na na na na na na na

Sitter och skriver med Marcus. Nu är han äntligen hemma från Sälen! Var ju över en vecka sen jag träffa pojken, saknar honom lite. Nu blirre top model sen solsidan, och till det... Kinder maxi! :)


I'm waiting for your call

Sitter och väntar på att Natalie ska ringa så ska jag dra ner och träna med henne. Känner att det behövs efter den här helgen, haha. Under tiden som jag väntat så har jag gjort en grym spellista!

Hushållsask Tyngast eller vad?

I love HIM.

Igår sov Natalie över hos mig, vi kollade på I rymden finns inga känslor. Tror nog det är den bästa svenska filmen jag sett. Extremt rolig och så är Bill Skarsgård väldigt lätt att tycka om också. Hon drog hem vid tre idag, innan det spelade vi lite kort. Hon lärde mig ett nytt kortspel som var fruktansvärt roligt och stressande! Nu ska jag kolla runt lite på facebook sen ska jag lägga mig och lyssna på musik tills jag somnar, härligt.


RSS 2.0