Failarn..

Jag måste vara typ sämst på att lära mig nya saker. Har försökt lära mig 180 på hoppet två dagar i rad nu men jag lyckas ju inte! Får tok.. Blev nästan en 180 men sen när jag landa gick det åt helvete. Natalie har lärt sig att svänga lite bättre nu dock, hon är ju snart grymmare än mig, illa! Snart kommer det lite folk hit, så måste duscha nu.

Baby baby baby oooh

Har varit i skidbacken hela dagen, som vanligt. Denna gången med Oskar, Natalie, Lucas, Carl och Marcus. Det har varit sketakul, verkligen. Om ett tag kanske Oskar och Lucas kommer hit och så ska vi glo på någon film. Cya!


gullungar där.

''just nu får du en fin ny ask för att ha bindor i''

tja den bästa natalie här! herpes (tove) håller på att göra i ordning sig, snart är det min tur. idag ska vi åka skidor med massa folk, så jäkla kul! taggad somfan är ja. egentligen tänkte ja att vi skulle åka tio men nu kolla ja på klockan och de går nog inte för sig. ska torka håret, platta osv. vi måste även göra oboy mums! HEJDÅ!


"Jag är såå kissnödig"

Sitter hemma hos Natalie. Vi har åkt skidor hela dagen med Carl och Marcus. Det har vart askul, fast mina ben är trasiga nu. Vi ska åka imorgon också, med Marcus, Carl, Oskar, Lucas och Karsten. Röjarna i Båsenberga!

HAHAHA



hihihi, jag tror jag skrattar ihjäl mig! Ligger i sängen och snackar med min fina Natalie. Ska dra ner till farmor om en stund och sova där. Annars går det icke att åka skidor imorgon eftersom att inte har någon skjuts ner till Vingåker.

UPDATE: var tvungen att ta bort den nedersta bilden, hihi.

Kärlek i liten förpackning!


The animal inside of you

Sitter och väntar på att Natalie ska masa sig hit. Fast jag lär få vänta ett bra tag eftersom att hon inte har någon skjuts. Men det passar fint för mig, då hinner jag ta en lååång dusch idag. Plus att det inte är någon här hemma så då kan jag slänga ihop världens godaste lunch, yeyy!

Klant..


Snacka om att jag blev överraskad när jag märkte att chipspåsen var öppnad i fel ände..

"Det är fan hundra ninjer"

Nu ska jag glo på film med brorsan! Aliens vs Ninjas tror jag den hette, verkar suga men jag får väll ge den en chans!










Sportlov, yeeah!


Varit i backen hela dagen. Natalie och jag gav oss på det "stora" hoppet idag också. Så jädra roligt att flyga åt helvete, haha. Inte lika roligt när man får ont dock. Vi ska åka på onsdag också, förhoppningsvis med Oskar, honom har man inte träffat på ett bra tag.

Solsidan!


Bästa svenska serien! :D

Home at last!

Nu är jag äntligen hemma, känner mig så jävla sleten efter helgen. Har vart hur galet och roligt som helst! En helg med många överraskningar :) Nu ska jag käka och sen glo på en riktigt bra film!

Parteeey

Är hemma hos Natalie och öser på med grym musik och har det trevligt! Befinner mig just nu ungefär 50 m ifrån Paow och Sebastian Krantz, dom är på besök här i Vingåker. Lite sådär småroligt tycker ja. Nu ska vi fortsätta med vårat och ta hit Karsten!

5mm.

Har nu fått in en 5 millimeters töjning i örat. Fast jag har inte dragit igenom den helt, utan den sitter ungefär halvvägs in. Gör så jävla ont, känner pulsen i örat när jag håller fingrarna där. När jag har töjt klart vill jag ha 6mm men det får jag nog vänta med ett tag nu känner jag.. :p


At Natalie's place.




Sitter här och väntar på att Marcus ska komma! Inga föräldrar här hemma på hela helgen, grymt!

skrivaskrivaskriva!

Nu är det verkligen dags för mig att ta tag i våran svenska uppgift, den ska vara inne imorgon och jag är inte ens halvklar. Vi ska göra en "handbok i kärlek" på typ tio sidor, suck.. Men allt plugg går bra ifall man har honungspuffar och Håkan i högtalarna!


<3

Båsenberga!

Är helt utmattad efter en dag i skidbacken. Har haft extremt kul, hann inte ens äta eftersom att jag ville ta vara på tiden som vi hade. Ska åka igen med Natalie i helgen och förmodligen någon gång på sportlovet också, grymt! Fast då får jag nog hyra ett par pjäxor, för dom jag hade idag var lite besvärliga att spänna..


Natalie Larsson, skidproffset!

Tove Axelsson, storhopparn, haha!

Lets keep them 40s poppin

Klar med allt till imorgon nu!


Mamma, jag är svartsjuk så jag stannar hemma idag.

Var hemma från skolan idag. Hade ont i halsen när jag vaknade så jag tyckte det var bäst att stanna hemma och vila så att jag inte blev sjuk, det funkade! Imorgon är det friluftsdag i skolan och det vill jag verkligen inte missa. Jag ska åka skidor med Natalie, kul att se henne åka, aldrig gjort förut :p

HAPPY VALENTINES DAY!


myyyys!

Dexters Laboratorium


Lite nostalgi här va! :')

Fiskbullar, yumm.

Hemma igen och 250 kr rikare, hihi. Blir väll att lägga dom pengarna på en trådlös mus till datorn, tycker det är så otroligt jobbigt att använda pekplattor på bärbara.. Nu ska jag gå ner och laga fiskbullar med potatis, gött!


My baby don't mess around.

Natlie var tvungen att åka hem rätt tidigt eftersom att jag ska bort typ, nu. Fick reda på det för två timmar sen, bra att ens föräldrar håller en uppdaterad! Ska till min "moster" och bli grattad av dom eftersom att dom inte var här på min födelsedag. Och så fyllde min kusin för några dagar sen så då grattar vi honom samtidigt.



03.22

Jag borde sova nu. Natalie ligger och snarkar brevid mig och jag börjar få ont i ryggen av att ligga i sängen och skriva på datorn. Dessutom så är det ju skola imorgon, usch.. Men samtidigt så vill jag inte gå och lägga mig för jag ligger ju och chattar med min nya bästavän och lyssnar på denna: B.o.B – Magic - Feat. Rivers Cuomo ! :)

Bara för att vi är lite bättre än alla andra.


Strax blirre att dra till ica och köpa lite choklad och någe mer gött. Natalie och jag ser ju lagom nördiga ut när vi sitter här på rad med våra datorer. Haha, men skoj äre!

New computer!

Sitter och utforskar min nya dator. Har kommit överens med mig själv om att den är fantastisk! Just nu är jag inne på webbcamen och kollar in alla funktioner på den (: Snart drar jag ner till Natalie och då blirre LAAN!



I created the sound of madness

Sitter o lyssnar på Shinedown och letar efter töjningar på nätet. Har hittat några snygga men kan inte bestämma vilken jag ska beställa. Kommer ju inte att ha den särskilt länge eftersom att dessa bara är 4mm och jag ska ha 6mm när jag har töjt klart. Så det spelar kanske inte så jättestor roll vilken jag tar, men jag är lite petig av mig!




??

OMG!


Ny data på lördag, jag är såhääääär glad!

Paycheck!

Skolan idag har varit helt okej faktiskt. Jasse och jag var nere i syslöjden nästan hela dagen. Håller på att sy en t-shirt med tryck på, kommer bli awesome! Efter skolan hämtade mamma upp mig, jag var med henne och jobbade istället för min bror på nyårsdagen och trettondagen och idag hade lönechecken kommit. Hade tjänat 1242kr, o jag har bara jobbat 9 timmar! Gissa om jag blev lycklig.

Om ett tag ska jag dra ner till vingåker och hänga lite med Natalie och Marcus innan volleyboll träningen, TOPP DAG!


sitter och lyssnar på denna underbara människan! <3

Härligt som fan!

Hade extremt kul igår kväll/natt. Vi var uppe till 5, herregud. Kommer ju bli himla lätt att gå upp till skolan imorgon. Ah, det var väll allt jag hade att skriva, var i alla fall hur roligt som helst. Lite vildt blev det. Haha!

There's nothing like chocolate in the morning

• Äta frukost
• Göra mig iordning
• Åka till Natalie
• Va med Natalie och Jasmine
• Äta på Joans med Natalie och Jasmine
• Åka hem hit med Natalie och Jasmine

:D :D :D :D

Once a bebo, always a bebo!


Lite grejor som jag fått idag. Blev typ överlycklig när jag öppnade brorsans paket, det var han som gav mig cd-skivorna! Och pengar är ju aldrig fel, har snart tillräckligt för att köpa den datan som jag vill ha. Tur att man har en släkt som vet att man ÄLSKAR choklad, hihi.

Imorgon drar jag ner till Natalie vid typ två/tre. Är supertaggad på att öppna hennes presenter till mig, hon har pratat om dom massor.. Vid typ fem så drar vi, jasse och marcus och äter på Joans, trevlans! Sen åker Natalie, jag och Jasmine hem till mig och så sover dom hos mig, Härlig dag!

Fifteen, mhm!

Har lite fullt upp just nu så det blir ett snabbt blogginlägg. Ville bara visa vad jag fick av tre av dom gulligaste ungarna i skolan :D


Janni, natalie och sofie hade hemkunskap när jag hade engelska så kom dom in med det här till mig! Janni bakade cupcaken, sofie den fyrkantiga, och natalie den där hmm.. sockarkakan med smet på? xp

Ok, wow.


Dagens middag, gott som bara den!
Sitter här och väntar på att bli trött. Kan aldrig sova ifall jag vet att det händer något kul dagen efter.. Så det blir väll att ligga i sängen och lyssna på musik till klockan 3 inatt, då blir jag förmodligen så trött så att jag inte ens orkar tänka på morgondagen.

Bakeli bak.

Ska alldeles strax gå ner och börja baka till imorgon. För det är ju såhär va att jag fyller år då! :D


Nytränad!

Kom ut ur duschen för ett tag sen, riktigt skönt att träna. Volleyboll är något som jag aldrig kommer sluta med, är ju så otroligt kul! Imorgon ska jag va med Natalie och eventuellt Marcus och Carl också. Beror på om pojkarna kan eller inte. Natalie och jag drar i alla fall till gymmet direkt efter skolan och sen drar vi nog till gårn :)

Babysitter no. 1

Är barnvakt åt lillasyster medans morsan är hos tandläkaren. Får hoppas att hon kommer hem rätt snart så att jag hinner sova en skvätt innan jag ska iväg på volleyboll träning. Nu ska vi göra nudlar, tjingeling!


Vi går ut och brinner upp i natten


Kör igång dom här extremt roliga filmerna på datorn. Film + keso & äpple = :D

Sweet

Vaknade strax efter tolv idag. Så himla skönt att sova ut riktigt ordentligt! Men imorgon kommer jag att gå till skolan igen, blir alldeles för tråkigt att vara hemma. Det ända man kan göra är att kolla på tv och sitta vid datorn.. Fast man kan ju alltid äta lite glass också! (:


RSS 2.0