Europeiska unionen

Har so prov imorgon om EU. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till för jag kanske har vart med på en/två so lektioner när vi har pratat om EU? Har ju vart borta så otroligt mycket dom senaste 4 veckorna, inte bra! Skulle ha gått till skolan idag men en viss lucas, en viss carl och en viss marcus ringde till mig från typ tolv till typ två, så kunde inte sova.. Trodde jag skulle få ett anfall. Nu ska jag i alla fall fixa iordning lite grejor tills imorgon! Cya.

I'm in love with this moment.

Var inne på sjukhuset och sågade (!) bort mitt gips idag. Lite läskigt var det att se och röra på foten efter så lång tid, den var ju inte direkt vacker om man säger så. Det är så otroligt skönt att slippe den där stora tunga fotbojan.. Tog nyss en dusch och jag behövde inte oroa mig det minsta över att det skulle komma vatten i gipset, guld för mig. Och nu kan jag äntligen ha på mig vilka byxor jag vill, grymt!


Frakturen är där det är rödmarkerat, foten ser mycket värre ut i verkligheten, usch..

The tiger took my family

Skolan idag var rätt så okej. Ganska mycket rast och håltimme på måndagar. Natalie hängde med mig hem efter och så gjorde vi fruktsallad med chokladglass, nomnom. Vi gjorde inte särskilt mycket, satt ba framför datorerna och slängde ur oss en mening då och då, och lite garv här och där, haha! IMORGON ÅKER GIPSET AV! Är så otroligt taggad, fundersam på hur fan foten kommer se ut också :p Nu ligger jag och lyssnar på den här System Of A Down – Boom! - Explicit Version. Otroligt bra låt.
"Manufacturing consent
Is the name of the game
The bottom line is money
Nobody gives a fuck!
4,000 hungry children leave us per hour from starvation
While billions are spent on bombs
Creating death showers"



Awesomeness

Kom nyss hem från Natalie. Har varit en extremt rolig natt, somnade vid typ 9-10 kanske? Lucas och Marcus åkte ju till sälen i morse vid 5 typ, och då ringde dom. Då var vi vakna men sen ringde dom senare också, när jag låg och sov. Fyfan vad arg jag blev.. Har lovat dom att dom är döda när dom kommer hem från sälen så :) Nu ska jag hoppa in i duschen, peace out!


Burre

Kom nyss hem från Lucas. Där har jag spenderat kvällen med Natalie, Oskar och såklart Lucas. Det har vart extremt kul jaow! Känner mig lite schleten nu så jag hoppar direkt i säng, hörs!


före.

efter.
Bild på nya hårfärgen som jag lovade. Syns kanske inte så mycket på bild men det är skapligt ljust i verkligheten :>

Landskampen

Sitter i soffan och kollar på Landskampen, så sjukt spännande! Jon Olsson är den grymmaste männskan jag sett. Han är helt otrolig på allt som han gör. Mamma färgade håret på mig förut, har precis tagit ur färgen så nu väntar jag på att håret ska torka. Skönt att bli av med utväxten.. Lägger upp bild på hur det blev senare eller imorgon.

A situation like this, should never exist.

Kollar runt på lite bloggar och lyssnar på mitt nya favoritband, Sonic Syndicate. Så jädra grymma! Har inte hittat en ända låt jag inte tycker om med dom. Natalie var tvungen att åka hem förut.. Hade hoppats på att hon skulle sova över här men hennes föräldrar tyckte tvärtom. Så det blev inget filmtittande. Blev ju taggad på att kolla på Titanic 2, kommer säkert att suga men skitsamma! Imorgon är vi lediga från skolan, skööönt. Borde egentligen ta och plugga lite då (ganska mycket) men det tar vi någon annan gång, hehe. Nej nu ska jag glo på film eller någe, godnatt på er!

Grymt. <------ Klicka :D

Mamma och barn.

Sitter på rummet med Marcus och Natalie och gör absolut ingenting! Känns lite som att jag är deras morsa för dom kommer inte riktigt överens om Natalies data. Vi skulle precis kolla på Titanic 2 (!?) men nu ringde Marcus morsa och han ska hem strax.. -.- Så då får la Natalie och jag kolla på den själva!



Töjningarna har ju kommit nu, använde bara 7 mm töjningen i en dag sen bytte jag till denna (8mm) Onödigt att köpa'n kanske..

Pizza you know ;)

Sitter och väntar på att brorsan ska komma hem med lite mat. Pizza och kebab, yummy. Får fortfarande inte i mig så mycket mat men trycker i mig allt jag kan! Är barnvakt åt Tilda just nu eftersom att morsan är inte och röntgar benet, vet inte riktigt varför. Lite opassande kanske eftersom att jag är sjuk, men hon kunde inte vara någon annan stans. Nu ska jag lira lite LoL, hehe :D


Förkyld, ohno!

Antingen så har Natalie eller mamma lyckats smitta mig med världens jädra baota förkylning. Det är inte kul det här, hela kroppen är öm. Allt jag har ätit idag är en halv korv med bröd och lite chips, och det är extremt ovanligt för att vara mig, hehe. Men nu har mamma och pappa varit så snälla och lagat en av mina favoriträtter, Fläskfilé m potatisgratäng, så ska försöka få i mig lite mat nu, hörs!


Yummy, yummy, yummy i got love in my tummy.

Brorsan var så snäll och hjälpte mig och Natalie att beställa lite nya töjningar. Måste ju tyvärr vara 18 för att kunna göra det och varken min eller hennes föräldrar hade gått med på att beställa åt oss.

Oranga 7 mm, inte snygg men den är bara tillfällig. Zebramönstrade är 8mm. Natalie köpte en tunnel och en spiral. GREAT!

Cause we're waking up.

Just nu ligger Natalie och jag i sängarna och orkar inte gå upp. Vi vaknade halv 2, hehe. Min farsa kommer snart och hämtar mig så jag måste tyvärr gå upp. Natalie hänger med! Vi hade tänkt att gå till Bernes och köpa lite nya töjningar idag men har för mig att det stänger vid ett på lördagar så vi hann inte. Men ska be brorsan att beställa några på internet sen :)


Töjningen jag har nu är 6 mm :)

KUKAS IS IN THA HOUSE

Sitter här med Lucas och Natalie och kollar på lite videos, hehe. Lagom pinsamt, men kul som fan! Vi var nyss och käkade kebabtallrik på Viking. Det var gött men ingen av oss åt ens hälften av maten. Ska nu kolla på The Excorsist, Lucas kommer att svimma :D


åh, hahhaa, Yeti is my papa and he wants to protect ME!

Powaaahking

Sitter och dricker min absoluta favoritdryck typ (powerking) och videochattar med Natalie min tötnöt! Hon har varit sjuk i några dagar nu, trist utan henne i skolan ju.. Fast jag har ju inte varit där så mycket jag heller :p Nu ska jag i alla fall kolla runt lite på biljetter till Håkan Hellström i april, ska förmodligen gå på en konsert i norrköping med Natalie. :D


Breaking my back just to know your name.

Funderar på att göra något vettigt av mitt liv och ta och städa rummet! Men det blir ju lite krångligt, eftersom att jag inte kan göra vissa saker ordentligt. Så jag skippar nog det och sitter vid datorn ett tag till, hehe. Sitter och snackar lite med Lucas om helgen. Jag, Natalie och han @natalie's place! Kanske någon mer, vet inte riktigt än. Det kommer i alla fall bli trevligt! Aja, borde egentligen ta något att äta nu men jag mår skapligt illa, håller på att bli sjuk? :o


tur att man har paint, hihi. :>

omg.

Jag har blivit en total jävla spelnörd, piiinsamt! Måste skärpa till mig, haha.


And back we are!

Kom hem från sjukhuset för ett litet tag sen. Såg väldigt bra ut sa läkarn, och jag är överlycklig! Har fått börja stödja på benet nu och GIPSFANSKAPET SKA AV DEN 29:onde :D Ska bli så otroligt skönt, trodde faktiskt att det skulle sitta kvar ett bra tag längre. Men jag har ju brytit foten så himla fint, hehe. Nu ska jag äta lite choklad mousse som jag gjorde igår, nomnom.

TVÅ VECKOR!

And away we go!

Imorgon ska jag till sjukhuset för att kolla upp foten min. Ska vara på röntgen 8.45 och hos en läkare 10.50, så jag missar rätt mycket i skolan. Men skönt med några minuters sovmorgon, hehe. Får se om jag hinner till skolan innan det där TIMSS provet vi ska ha börjar. Vi ska sitta i tre timmar och en kvart och svara på frågor om NO och matte, whoopie! Nej nu ska jag glo på Austin Powers sen sova! :>


bild på världens bästa sångare genom alla tider <3

LOL

Ligger i sängen och försöker att sova. Natalie sover över här och hon har redan slocknat. Men det är något som håller mig vaken och jag vet inte riktigt vad. Tobbe lärde mig att spela League Of Legends förut, det var rätt så kul! Vann över honom så lätt så att han nästan börja grina, hehe. Stackarn förstår ju inte att jag är totalt överlägsen på alla sätt!

Play it for the girls.

Sitter i Natalies vardagsrum och lyssnar på lite nostalgi musik, hehe. Surround system här inne så det är grymt ljud! Vi sover hos mig ikväll så vi drar hem dit om typ en timme. Först blir det ett besök in på ica för att köpa något gott att äta på ikväll när vi ska kolla på The Fourth Kind. Igår snackade vi med Lucas och Oskar i skype, haha mongon. Det var väll allt jag hade att säga, hörs!

!

Rise Against har släppt ett nytt album och jag är överlycklig!

Rise Against – Endgame klicka för att lyssna på spotify! ;)


"Det är fan jordbävning i ditt glas"

Sitter just nu hemma hos Natalie och lyssnar på musik och pratar om att skaffa en till blogg tillsammans. Vi hade en förut men den krånglade en massa med designen osv så vi tog bort den, men nu är vi lite sugna på att skaffa en ny :)



PÖSSPÖSS!


With a frozen heart and a soul on fire.

Imorgon är det extremt viktigt för mig att ta mig iväg till skolan! För annars får jag inte va med Natalie, och det vore ju synd och skam. Dessutom så ska killarna laga mat åt oss på hemkunskapen imorgon, och det blir ju intresseant, haha. Nej, iväg till sängen nurå!


Twelve p.m

Vaknade upp runt klockan 12 idag, hemma? Kommer inte ihåg någonting från imorse, så jag måste ha varit fruktansvärt trött. Morsan brukar alltid komma in och väcka mig men jag kommer inte ens ihåg det. Men jaja, skönt att vara hemma när man mår piss. Var nere och åt lite pannkakor för ett tag sen. Såna här färdiggjorda, trodde inte att det skulle vara gott alls, men det smakade bra. Eftersom att det inte finns mycket annat att göra så ska jag kolla på Heroes nu :)


Jag vill ha tillbaka min FRISKA fot! :<


I can't sleep..

And i'm about to lose my mind.

Skype

Sitter och snackar med lite folk i Skype för tillfället. Ska snart ta mig en dusch, sedan gå och sova!


Vad ska man baka?

Förut hade Natalie och jag lite problem med vad vi skulle baka, men det löste sig! Det blev Natalie och Tove smoit.

Sov lite för länge osv.

Blev ingen skola idag, delvis för att när jag kollade på klockan imorse när jag fortfarande låg i sängen så var den 7.20 och 7.30 skulle jag alltså vara klar. Har försovit mig varenda dag sen jag bröt foten, morsan säger att det är för att kroppen fokuserar all sin energi på att läka foten och då blir man trött och blablabla.. Funderar på att hoppa ner och göra mig ett par mackor nu :)

Lite halv illa.

Mår inge bra alls. Funderar på att skita i skolan imorgon. Men då kan jag ju inte va med Natalie såå, det går ju inte för sig. Får väll pallra sig dit i alla fall, det är ju en kort dag imorgon så jag överlever nog. Nu ska jag kolla vidare på Heroes, hoppas jag inte somnar ifrån det bara. Jag är extreeemt trött!


"Can you tell us about the earthcake?"

Kom hem från skolan för ett tag sen. Så nu ligger jag i sängen och chillar järnet med System Of A Down i högtalarna. Var ju totalt galen i dom för ungefär ett år sen men har inte lyssnat på dom på ett bra tag nu. Hade nog glömt hur grymma alla deras låtar är. Skulle egentligen ha vart med Natalie idag men hon var hemma från skolan så det blev inget. Men det blir imorrn istället :)


ooh, schtekarn..

Storm?

Blåser extremt mycket ute, blir ju rädd! Känns som att hela huset ska braka ner. Usch, inte lätt att sova när man knappt hör sig själv tänka.. ;o

Första missen.

Just nu så har jag volleyboll träning, men är jag där? Nej. Det känns så himla tråkigt att missa träningen pga av jag är så klantig. Och det här är ju bara den första missen av väldigt många kommande. Fast pappa muntrar i alla fall upp mig lite genom att laga schnitzel och pommes till mat :D


Toastyyy

Har just gjort iordning 2 rostade mackor med ost och marmelad, det godaste som finns! Fast det var extremt svårt/jobbigt att göra dom själv. Så nu sitter jag i soffan, äter mackor och från högtalarna låter det såhär: Shinedown – Diamond Eyes [Boom-Lay Boom-Lay Boom]. Laddat ner några säsonger av Heroes så ska börja titta på dom nu, hörs!


Idag fyller lilla Tilda hela FYRA år, syns verkligen inte på henne den lilla plutten. Så senare blir det som vanligt cheesecake, lite utav en tradition när någon i våran familj fyller år! ^^

Wallander: Prästen

Sitter och kollar på Wallander med farsan. Förut tyckte jag inte om filmerna alls, men det ändras mer och mer varje söndag. Stannar hemma från skolan imorgon eftersom att min fot krånglar.. Gör svinont ibland och ibland glömmer jag till och med bort att jag har gips. Det är rena rama helvetet!


på min vägg, grymmaste! <3

Jävla klant!

Natalie och jag sitter och kollar på youtube klipp när folk gör bort sig TOTALT! Så jädra kul, garvar så att käken håller på att gå sönder.. Rikard Palm är våran nya idol.


The house on the haunted hill.

Igår var typ den läskigaste natten någonsin! Natalie och jag dog nästan. Mitt rum är fan hemsökt.. I helgen har vi haft det supertrevligt. I fredags var vi och Carl hemma hos Lucas, kolla på film, snackade, ah umgicks. Igår var Jag och Lucas hemma hos Natalie och gjorde inte så mycket. Tog typ en halvtimme att gå från ica hem till Natalie pga kryckorna, och det är inte långt dit..

Nu sitter vi här i min soffa med våra bärbara. Så himla skönt att ha en istället för ett stort stationärt åbäke! Tog lite bilder med Natalies systemkamera igår också. :)



tard..

Do you want some fries with that?





Erkänn, vi är fan vackrast! Inte direkt seriösa hihi.

Ner till tötnöten.

Ska strax ta min brutna fot och pallra mig ner till Natalie. Det är faktiskt roligare att inte göra någonting när man är två. Är så himla irriterande när man har suttit ner ett bra tag sen ska man resa sig och totalt glömt att man brutit foten, haha usch.


vet inte vad jag skulle göra utan dig. <3

Broken

Igår på volleyboll träning hade allt gått utmärkt, tills vi skulle börja spika (anfall) Jag fick en passning, sprang mot bollen, hoppade, spikade till bollen, landade helt jävla sick och ramlade. Min tränare trodde inte att det var något allvarligt och att jag skulle hålla foten under uppsikt men morsan och jag åkte till akuten direkt, grät halva vägen dit. När vi kommer fram får vi gå in till ett rum direkt, och min tränare hade tjepat (!) foten. När dom tog bort den, asså, det var den värsta smärtan jag upplevt i hela mitt liv. Fick ligga och vänta en hel del under tiden jag var där.

När jag hade vart på röntgen låg jag och väntade på min läkare i ett litet rum med morsan brevid mig. Var ganska så borta för jag hade fått tre doser morfin. Sen kommer min läkare in, som var sjukt lik Håkan Hellström :D, och berättar att jag var trasig, att det var en fraktur längst ner på skelettet, sen visar han en röntgenbild. Sen fick jag ett stort, fett jävla gips på foten och typ ända upp till knät. Var på akuten från klockan 7 till 12. Snacka om att jag var trött..


Mina tår ser störda ut men skit i dom, kameran luras.

How i miss someone to hold, when hope begins to fade.

Idag är jag på riktigt piss humör. Är nog mest på grund av att jag har så otroligt ont i min stortå och för att jag inte FÅR vara med Natalie förens på fredag, det suger. Veckan är typ förstörd med andra ord, haha. Men i helgen kommer det bli riktigt kul, Jag och Natalie ska dra hem till Lucas och glo på The grudge 2 & 3. Kommer att dö, eller ah, Lucas kommer att dö.




Saknar ju min Bumse :( <3

RSS 2.0